Cikkek

Sztárok kutyával – Interjú Farkas Zsófival, a La Bouche világhírű énekesnőjével

la bouche farkas zsófi

Egy világsztár, aki megjárta a hadak útját. A siker nem jött könnyen, előfordult, hogy a hűtője üresen állt, de kutyakaja mindig volt otthon, így a boxerének sosem kellett nélkülöznie. Hogy ki ő, és mivel foglalkozik? Ismerjétek meg Farkas Zsófit, a La Bouche popegyüttes frontemberét! Remélhetőleg még sokat hallhattok róla a közeljövőben –  nem csak a La Bouche kapcsán!

Honnan ez az állati vonzalom?

Imádom a természetet, mindig állatokkal voltam körülvéve. Kint a zöldben, amikor csak lehet, az egész életem ebben a jegyben telik. Gyerekként lovagoltam, a Dunán eveztem és túráztunk is sokat. Na meg, összenyaláboltunk és megmentettünk minden kóborkutyát és cicát, aki senkihez sem tartozott! (nevet)

Milyen volt a legelső kutyusod, mit/kit tartasz mostanság?

Egy fajtiszta spánielem volt az első, aki a nagypapámon keresztül érkezett hozzám. Nyolcéves lehettem, de már ekkor bevonzott a négylábúak világa, amelynek azóta is rabja vagyok. Felnőttként volt két mentett kutyám. Az első egy gyönyörű tigriscsíkos boxer staffordshire terrier fiúcska – Boogie -, és a második is boxi volt, – Nabou -, aki sajnos tavasszal felköltözött a kutyamennyországba. Jelenleg a Dunakanyarban élő édesanyámnál lakik a törpe pincserem, Gizi. A hivatásomból kifolyólag nagyon sokat utazom, nem lenne szívem magammal rángatni!

la bouche - kutyaterapia.hu

Mi volt az a kutyás film, amin utoljára sírtál?

Én minden kutyás filmen sírok! Sőt, nemcsak kutyás filmeken, egyáltalán az összes állati vonatkozású mozin hajlamos vagyok itatni az egereket. Legutóbb a Fehér Agyart láttam, és nem tagadom, sikerült a végletekig meghatódnom. Mindig természetfilmeket nézek, lételemem az univerzum és az állatvilág, ezért egy héten háromszor tutira zokogok valamin!

Melyik az a szám, amit ha elénekelsz, nemcsak az emberek, de a kutyák is felkapják a fejük?

Talán Whitney Houston-tól az I will always love you. Annyi a kitartott hang benne, hogy az már a négylábú füleket is birizgálja! (nevet)

Mi volt a legemberibb kutyareakció, amit valaha tapasztaltál?

Nagyon sok ilyet tudnék mondani. De hogy ekletáns példával szolgáljak, egyszer rászóltam Nabou-ra, a „boxszerelmemre”: hozd a zoknit! A blöki elindult és a szétdobált zoknit felkapta a földről, majd hozzácsípte a pár méterrel arrébb lévő párját is. Ki akar kétszer fordulni, ugye? Nemcsak parancsot teljesít, hanem közben gondolkodik is. Annyira humán!

farkas zsófi - kutyaterapia.huMilyen gazdának tartod magad?

Állati jó fej gazdi vagyok, velem minden ökörséget meg lehet csinálni. Azaz majdnem mindent! Folyamatosan hordtam a kutyákat, jöttek velem a stúdióba, a színpadra, vagy éppen kirándulni. Akik ismernek, azt mondják, hogy én félig állat vagyok, a kutyáim pedig félig emberek. Ugyanakkor következetesen állok a dolgokhoz, a nevelésben ez a legfontosabb. Mindkét blökim majd kétszáz szót tudott, pedig sosem jártunk kutyaiskolába.

Mit preferálsz, milyen elveket követsz a táplálás során?

A kutya vadász ősöktől származik, ezért én bizony nem tagadtam meg tőlük a húsneműt. Sokszor főztem finom leveseket a „srácoknak”! Természetesen tápot is kaptak, de a minőségre mindig odafigyeltem. Tudom, melyek azok a sarokpontok, amik kényesek az ebek étrendjében.

Végezetül. A legviccesebb személyes kutyás sztorid… farkas zsófi - kutyaterapia.hu

Minden kutyám nagyon jól szocializált volt. Békésen és nyugodtan viselkedtek, a gyerekek naphosszat rángathatták a farkukat. Már jó tizenöt éve, hogy valahol a Balaton parton játszottunk a Cool Miners party zenekarral, ahová a kutyám is elkísért. Egy körbekerített területen ment a buli, és én még a kezdés előtt rákérdeztem, hogy nem zavarja-e majd a vendégeket a kutyi. Senkinek nem okozott problémát, így Boogie egész este kedvére rohangálhatott a színpadon, vagy épp csobbanthatott bele a Balatonba.

Egyszer csak a fellépés közepén csuromvizesen megjelent, és egy soha nem látott elképesztő örömfutást produkált a vendégek között, mindenki legnagyobb örömére! (nevet)

 

A Quebeck Zsófi kiskutyájának összeállított egy egészségcsomagot, így a kúra végeztével ismét interjúzunk majd a művésznővel, aki számot ad a tapasztalatairól!

 Írta: Tóth Krisztián Márk / Képek: Hankusz Kálmán

Forrás: Quebeck média

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről
kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

To Top