Hírek

Kutyás-cicás tévé jön Magyarországra

A Vau TV és a Nyamm TV Csehországban már sikeres tévés vállalkozás, nemsokára a hazai csatornák között is megtalálhatók lesznek – írta a Kreatív.hu.

A Mnam Tv -t 2014-ben, a Mnau TV-t 2016 februárjában indította el a Milkovics Pál által alapított és tulajdonolt S&P Broadcasting Csehországban. Milkovics magyar vállalkozó, aki a kétezres évek elején a TV2 Aktív című műsorának volt riportere, majd átment az RTL Klubhoz, ahol a Reggeli főszerkesztője lett, de onnan is távozott, és saját gyártócéget indított. A kétezres évek második felében részben a munkájából kifolyólag külföldön élt, dolgozott és vállalkozott, többek között Finnországban indított főzős csatornát, majd Csehországban alapított médiacéget, amellyel az azóta már futó „cicás” és főzős tévéje mellett más csatornákat is tervez indítani. A Mnau egyszázalékos piaci részesedést is elért az elmúlt években, a Mnam 0,7-ig jutott – írja oldalán a Kreatív.

 

A portál hozzáteszi: a Nyamm TV némileg különbözni fog cseh eredetijétől, a magyar konkurenciától (Paprika, LiChi) sem függetlenül. Milkovics egy reggel 6-tól este 6-ig futó élő főzős műsort szereten, ahol ki be járkálnak a vendégek, a BBC Saturday Live Kitchenjét keresztezné a régi Reggeli hangulatával, mondta nekünk. A Vau TV a második negyedév végén, azaz nyárra érkezne Magyarországra, a Nyamm TV valamivel később, inkább az év második felében. Hogy melyik szolgáltatónál, azt egyelőre nem tudni, még folynak a tárgyalások.

Forrás: kutyabarat.hu, Kreatív

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről
kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

To Top