Gyógynövények kutyáknak

Marton Zsófia – Dr. Szilágyi Máté:
Gyógynövények kutyáknak

gyógynövények kutyáknak
4.500,00 Ft    (+1.400 Ft szállítási költség)
Szállítási idő: 2-3 nap
könyvrendelés

leggyakoribb Kutyabetegségek kezelése fitoterápiával

Oldalszám: 149 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789631273045
Kiadó: Dzsar Kft.
Kiadás éve: 2016.

Ajánlom ismerőseimnek

Dr. Szilágyi Máté, akupunktúrás állatorvos és Marton Zsófia, agrármérnök, gyógynövény-takarmányozási szakértő az elmúlt 2 évben mintegy 500 kutyával etettek saját összeállítású speciális gyógynövény-keverékeket. A cél  az állatok egészségének helyreállítása vagy megőrzése volt. Hihetetlen gyógyulások szemtanúi lehettek, olyan esetekben is, amikor a nyugati állatorvoslás nem, vagy kevésbé ért el sikert.

A gyönyörű, színes kivitelezésű, és tartalmi szempontból is igényes, 149 oldal terjedelmű kézikönyvben a szerzők saját, mindennapi tapasztalataik alapján írnak a kutyák kezelésében használható gyógynövényekről. A kutyák megváltozott életmódjából adódó megbetegedések száma hihetetlenül megnőtt, és sajnos a legtöbb kutya számára már csak kevés lehetőség jut arra, hogy gyógynövényekhez jusson erdőt-mezőt járva. Ráadásul állandó toxikus terhelés alatt állnak állataink az őket körülvevő kémiai anyagok miatt, emiatt fontos lenne őket rendszeresen méregteleníteni.

Amellett, hogy megelőzni könnyebb a betegséget, mint gyógyítani, az is előfordul, hogy a modern orvostudomány esetenként bizonyos betegségekkel szemben már tehetetlen. Mindeközben helyesen összeállított gyógynövénykeverékekkel a krónikus, nem javuló betegségek is sikeresen kezelhetőek, valamint a mindennapi méregtelenítés is egyszerűen megvalósítható.

Ez a könyv segítséget nyújt ahhoz, hogy a természet adta gyógyhatású növények visszatérhessenek kutyáink napi étrendjébe.

Az állatorvos és agrármérnök szerzőpáros részletesen ír gyakorlati tudnivalókról, melyek segítik mind a szakembereket, mind a kutyatartókat, hogy eldönthessék: mikor, melyik kutyabetegség esetén javasolt a gyógynövényekhez fordulni segítségért. Kitérnek olyan kényes témákra is, mint a táplálékallergia valódi okai, a helyes étrend, a szivárgó bél szindróma, vagy a kutya dominanciájának megbetegítő hatása.

könyvrendelés

To Top