Cikkek

Bolondok napja kutya módra

kutyaterapia.hu

…avagy mivel viccelhetne meg a kutyád?

Milyen lenne, ha kutyáink tisztában lennének vele: ma április elseje, azaz bolondok napja van! Mit találnának ki megviccelésünkre, bosszantásunkra?

Elképzeltük, mit tennének négylábú barátaink bolondok napján. Képzeljük el, a gazdi elmegy dolgozni, ügyet intézni, mint mindenmás hétköznap. Ekkor lendül akcióba a hátrahagyott kutya: tegyünk valamit gyorsan, amivel megviccelhetjük a gazdit. De sietve, még mielőtt hazaér!

#1 – Alakítsuk át a lakást!

Ha a hosszú nap után végre fáradtan, kimerülten hazaér a Gazdi, ne is ismerjen rá a lakására! Mennyire vicces lenne, ha fel se ismerné a saját lakását, és azt hinné, rossz házba lépett be! Szóval munkára: ideje a felújításnak!

A vadiúj előszobában azt fogja hinni a Gazdi: rossz lakásban jár!
(Kép: rewards4mom.com)

#2 – A nappali felújítása

Ha az előszoba átalakítása nem lenne elég jó vicc a gazdinak, újítsuk fel a nappalit! Biztos nagyon örülne neki, meglepődne, és viccesnek tartaná az új, bohókás stílust.

A bohókás az új trend! Gazdi is értékelni fogja!
(Kép: huffpost.com)

#3 – Készítsünk neki új, csináld-magad használati tárgyakat!

A Gazdi biztosan örülne pár egyedi mókás ajándéknak! Hagyjuk a kreatív oldalakat és blogokat, nekiállhatunk egyedül is valamilyen vicces ajándéknak.

Mi lenne, ha a plüsskacsának sem lenne belseje?
(Kép: moderndogmagazine.com)

Egy plüssállat, hiába vicces a formája, mégis sokkal de sokkal jobban megtréfálhatjuk vele a gazdát, ha például kibelezzük. Vagy ha este úgy kell lefeküdnie, hogy üres a párnája. Nincs benne se toll, se szivacs!

Mókás lesz neki este úgy lefeküdni, hogy lapos a párna!!
(Kép: rantchic.com)

De akár az újságját is szét lehet tépni, hogy aztán kis cafatokon kelljen elolvasnia a nap híreit.

Friss hírek- de cafatokon! Legalább kirakózhat is…
(Kép: thefizzle.com)

#4 – A virág-projekt

Meg lehet tréfálni a gazdit az alábbi módon is: álcázzuk magunkat virágnak, így ha hazaér, nem találja kedvencét sehol. Pánikba esik, és amikor már telefonálna a rendőrségnek, tűzoltóknak, menhelyeknek, és feltenné az ELTŰNT! posztokat a közösségi oldalakra…. ugorjunk elő a virágok közül, hogy „április bolondja! Megtréfáltalak!” Biztosan vevő lesz a poénra, és büszke lesz a kutyára, aki kitalálta a legjobb tréfát aprilis elsejére!

Így tuti nem fog észrevenni…
(Kép: amyriddettphotography.blogspot.com)

Összegzésül annyit mondnanánk el: lehet, hogy jobban jártunk azzal, hogy kutyáink nem tartják a bolondok napját, nem készülnek megviccelni bennünket. Lehet, hogy nem minden gazdi lenne elragadtatva a hasonló tréfáktól…

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről
kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

To Top