Cikkek

Lustálkodás királyi fekhelyen

doggiestyle - kutyaterapia.hu

Új magyar márka jelent meg a magas minőségű kutyabútorok piacán

A plédtől kezdve a kosarakon át egészen a szivacsos matracokig sok gazdi próbálkozik mindenféle hol ügyes, hol kevésbé kényelmes megoldással, hogy olyan fekhelyet kínálhasson kedvencének, amelyet ő majd valóban szeretni fog. Bár sok különféle ötlettel kísérletezgethetünk otthon, a legpraktikusabb megoldásnak kétségkívül a dedikáltan kutyusok számára készült bútorok bizonyulnak.

A kutyabútorok piacán 2017-ben egy új magyar márka tűnt fel, amely prémium termékeivel újat mutat a piacon: a pikáns Doggiestyle név mögött saját tervezésű, magas minőségű és valóban stílusos kutyabútorok állnak. Ahogyan Ábrahám Ágnes, a Doggiestyle ötletgazdája fogalmaz: „ezeket a kutyabútorokat azoknak a kiskutyáknak terveztük, akik igénylik a kényeztetést, na és azoknak a gazdiknak, akik szeretnék kutyusuk ruháit, játékait egy helyen tartani.”

doggiestyle.hu - kutyaterapia.hu

De hogy miben nyújtanak különleges élményt a Doggiestyle kutyabútorok? A vállalat kínálatában prémium és luxuskategóriás kutyakanapék, kutyaágyak, kutyaszekrények, matracok és egyéb kiegészítők állnak, jövőre pedig ruhákkal és takarókkal is bővül a kínálat. Már most olyan széles a választék, hogy kedvencünknek akár egy egész szobát vagy szobarészt berendezhetünk az egyedi gyártású és tervezésű újdonságokkal.

doggiestyle.hu - kutyaterapia.hu

Ezek mindegyike itthon, Magyarországon készül egyedi gyártásban, időtálló minőségben, prémium, kopásálló, ugyanakkor könnyen tisztítható anyaghasználattal. Egy ilyen bútor tíz év múlva is bútor lesz, ami ráadásul letisztult formavilágával bármilyen stílusú enteriőrbe belesimul. Ez különösen igaz a Classic termékcsaládra, amely fehér bútoraival és színes kiegészítőivel igen hamar nagy népszerűségre tett szert a gazdik körében.

A Doggiestyle termékek elsősorban a kis- és középtermetű kutyusoknak nyújtanak kényelmes otthont, ami szín és stílus alapján is tökéletesen testre szabható. A fekhelyeket, kanapékat, etetőket, szekrényeket, tárolókat többféleképpen is össze lehet állítani, hogy teljes mértékben a kedvencünk személyiségét tükröző kutyaszobát rendezhessünk be.

Ha úgy érzed, a te kedvenced is saját „szobát” érdemel, ahol ráadásul a ruháit, ételeit, játékait is kényelmesen és stílusosan tárolhatod, érdemes körülnézned a Doggiestyle kínálatában. Így idén karácsonykor már ki-ki a maga kanapéján kuckózhat be a Reszkessetek, betörők elé!

 

kutyaterápia.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről
kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

To Top